4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Aurora: Bob drinkt 030

Aurora: jouw januari alternatief.

Op zoek naar een non-alcoholisch craft beer uit Utrecht? Onze Maximus Aurora is een stralend licht in die duistere, dry january maand. Maar gelukkig boordevol smaak en karakter!

Een trotse uil prijkt op het etiket van onze Aurora, alsof hij wil zeggen: “geen alcohol? Geen probleem, maar niet zonder smaak!” Hij is ontwikkeld als laag alcoholisch eerbetoon aan Utrecht, daarom hebben we het percentage teruggebracht tot 0,30% (het netnummer van Utrecht. We zitten dan wel in De Meern, maar het blijft ons stadsie, toch). Uitgangspunt was daarbij om geen concessies te doen op smaakgebied.

Speciaal gist
Dus hebben we onze brouwers gevraagd een stijl te ontwikkelen die vooral – op zijn Maximus – gevaarlijk lekker doordrinkbaar is (zonder de kater, dus). Doordat we zelf een speciaal gist hebben ontwikkeld – die de dryhop met Simcoe en Mosaic hop benadrukt – krijg je een heerlijk fris en lichtbitter craft bier van hoge gisting. We proeven daarnaast tonen van meloen en perzik!

Fris
Door het heerlijk frisse karakter van de Aurora, laat hij zich ook heel mooi combineren met salades, maar ook pittige (Aziatische) gerechten. Of gewoon lekker zo! Probeer hem zelf en laat je verrassen door dit prachtige bier.

SHARE
ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0