4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Teambrouwspel

Het TeamBrouwSpel is een teamsessie en teamuitje ineen!

B(R)OUWEN AAN JE TEAM 

Het nuttige en het aangename combineren? In Brouwerij Maximus kun je op een bruisende manier aan de slag met je team of bedrijf met het oog op teambuilding. Het TeamBrouwSpel is een teamsessie en teamuitje ineen!

Wat is het? 
Tijdens het TeamBrouwspel wordt de parallel met bier brouwen gelegd. De Brouwers vertellen over het proces van brouwen en het team krijgt een rondleiding door de brouwerij. Bij het brouwen van bier heeft ieder ingrediënt (water, mout, hop en gist) zijn specifieke eigenschappen. In teams werkt het net zo: je hebt alle ingrediënten nodig om tot het beste resultaat te komen!

Gebruiken jullie de ingrediënten van het team optimaal of laat je smaken overheersen? 
Door de parallellen te trekken met het team ga je het gesprek aan over de samenwerking binnen de afdeling. Je versterkt wat werkt en we reiken oefeningen aan om een nog sterker recept te worden. Een proeverij van verschillende biertjes en smaken tot slot maken de dag compleet en sluit deze op een ontspannen manier af.

Details & Contact 
Het totaal neemt ongeveer 4 uur in beslag. Lunch en/of borrel nadien zijn mogelijk. Voor kosten, boekingen of meer informatie kan je contact opnemen met:

Zie ook www.teambrouwspel.nl

SHARE
Winkelwagen 0