4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Proeflokaal

In het Maximus Proeflokaal kun je niet alleen onze bieren proeven, je kunt er ook heerlijk een hapje eten. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van lokale, eerlijke producten. We vinden het belangrijk om samen te werken met ondernemers die onze visie delen.

Daarom werken we met ambachtelijke, lokale leveranciers met groenten, fruit en sappen, kaas (boerderij De Witte Welle in Montfoort), vlees(waren) en worst en brood.

PROEFLOKAAL

Komen samen genieten bij Maximus!

We zien je graag snel! Reserveren kan vanaf 4 personen. Kleiner gezelschap, loop gewoon even binnen.

Het Maximus Proeflokaal is een plek waar mensen samenkomen om te genieten. Je hebt niet alleen een prachtig zicht op een lokale appelboomgaard, je kunt ook onze brouwinstallatie bewonderen. En als je geluk hebt, kun je ook even handen schudden met één van onze brouwers! Naast het sfeervolle brouwcafé, hebben we ook een groot terras: de Maximus Biergarten. Hier kun je aan authentieke houten tafels in een ongedwongen sfeer genieten!

We hebben een heerlijke, pure kaart voor lunch en diner. We hebben een zorgvuldig samengestelde kaart, waarbij we rekening houden met diversiteit en we werken zoveel mogelijk met ambachtelijke, lokale leveranciers. Bekijk hieronder onder menu- en bierkaart.

PROEVERIJEN

Ontdek unieke Maximus bieren

Kom langs voor een van onze standaard proeverijen. Grotere groep? We maken graag een proeverij op maat!

Naast ons proefplankje, geven we ook aparte proeverijen waar je Maximus bieren kunt ontdekken (1 – 16 personen). We geven uitleg over de brouwerij, het brouwproces en onze unieke bieren. Daarnaast pairen we onze bieren met regionale kaas en worst.

Erbij zijn?
We organiseren iedere tweede en laatste zondag van de maand een proeverij van 12:15 – 14:15 uur. Beide zondagen zijn vrije inloop proeverijen waar je wel voor dient te reserveren (duur: ongeveer 2u). Dit betekent dat iedereen hiervoor kan reserveren en je niet enkel met je eigen gezelschap deelneemt aan de proeverij. Genieten doe je samen!

Elke tweede zondag van de maand komen er 4 traditionele Maximus bieren aan bod en krijg je daar 4 heerlijke kazen bij geserveerd. Deze lekkere combi bieden we aan voor €17,50 p.p.

Op de laatste zondag van de maand kun je maar liefst 5 verschillende bieren proeven, van onze Specials. Ervaar onze zoektocht naar nieuwe smaken. €17,50 p.p.

CONTACT

Neem contact met ons op voor informatie over reserveringen & proeverijen (v.a. 4 personen, bij kleinere groepen kun je gewoon binnenlopen). Vul het formulier zo volledig mogelijk in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Winkelwagen 0