4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Brouwerijen Lentefestival

Dit zijn de brouwerijen die aanwezig zullen zijn op het Maximus Lentefestival!

Boot 122
Boot 122 staat voor het experimenteren met unieke smaken. En toegegeven: dat vinden wij ook TE GEK. Dus we werken samen aan een collab voor het festival en misschien nemen de heren nog wel meer mee!

Inca Mafia Brewing
Inca Mafia staat voor Latijns-Amerikaanse culinaire brouwsels. Dat leverde al een bijzonder interessante, smakelijke La Sangre de Los Incas Spiced Lager op (gebrouwen met Paarse mais!) en daar is een fijne, strakke Gose aan toegevoegd. Perfect voor food pairing met onze food trucks en een avontuur op zich!

Seagull Brewing
Jonge gasten, met een passie voor smaak en creativiteit. Ok, we’re listening… Daarnaast focussen ze op toegankelijkheid. En dan heb je ons he. Welkom Simon & Job van Seagull Brewing! We hebben begrepen dat de code range wordt uitgebreid met een nr. 4: kom maar op.

Terwijde Bierclub
Brouwbroeders, dat zijn we. Dus wat zou een Maximus festival zijn zonder Terwijde Bierclub? En daarbij: verdraaid goed bier. En een kekke bakfiets. Moeten we nog meer zeggen? Nou, exclusieve bieren voor het festival dus!

En dan wijzelf. Kakelverse Violante Pittig Blond én High Hops IPA, een gloednieuwe Psycho Cyclops NEIPA en heel veel meer.

Next up: bands!

SHARE
Winkelwagen 0