4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Jubileumbier De Helling

Ooit een Hellingproef gedronken?

Dat we muziekliefhebbers zijn bij Maximus… een understatement. En dat vliegt alle kanten op, van indie pop tot opera en van jaren ’90 grunge en eurodance tot noise. Toen we werden gevraagd om het jubileumbier te maken voor poppodium De Helling in Utrecht – dat dit jaar 20 jaar bestaat – maakten we dan ook wel een klein vreugdesprongetje (om vervolgens zo cool mogelijk te reageren: “ja, willen we eigenlijk best wel doen…”). 

Jubileumbier De Helling

De Hellingproef 
Na diverse meetings met De Helling en onze brouwer Demian, kwamen tot een goed raamwerk voor het bier. Uitgangspunt: een fijne doordrinker met karakter! En daar was De Hellingproef geboren! Een Farmhouse Blond van 6.5%, met Aurora en Celeia hoppen. Dat levert een fruitig en bloemig bier, met een lichte kruidigheid en een fijne droogheid. 

Verjaardagfeest
Een jubileum vraagt om een goed feest. En dat is precies waar De Helling goed in is! Daarom kun je op 27 oktober proosten op 20 jaar hard gaan, uieraard met een Hellingproef in je handen!

Programma
19:30 Inloop
20:00 Utrechtse singer-songwriter Amber Mo
20:15 Openingswoord door Wethouder Oosters en directeur van De Helling Arlette de Jong
20:30 Vervolg programma met Duimelot en Fresku.

Meer informatie? Check: https://dehelling.stager.co/web/tickets/111296342?utm_campaign=uitnodiging_20jr&utm_source=Stager_mailer&utm_medium=mailing

SHARE
Winkelwagen 0