4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Geef een Maximus biercadeau!

Zoek je het perfecte biercadeau voor liefhebbers en levensgenieters? Geef echte Utrechtse bieren cadeau, geef Maximus cadeau! We hebben stijlvolle bierpakketten voor onze flesbieren, met 6 Maximus klassiekers op fles. In voor een smaakavontuur? Ga dan voor onze prachtige geschenkverpakking met speciale bieren, de Maximus specials! Daarnaast bieden we onze vaste bieren ook aan op grote 75CL flessen: simpel en stijlvol! 

Stijlvolle geschenkverpakkingen
Van onze meervoudig bekroonde Pandora, tot de overdadige Diesel Stout. Dit zijn echte klassiekers, maar wel met een Maximus twist! Maak kennis met al onze basisbieren in een stijlvolle geschenkdoos. Op naar een cadeau voor een beer geek, of echte liefhebber? Check dan eens de geschenkverpakking van onze specials, met 4 unieke bieren, allemaal voorzien van unieke Maximus karakers.

Geef grote flessen!
We hebben de Maximus klassiekers ook uitgevoerd in een grote 75CL fles. Voor onder de boom, maar ook voor op de kersttafel. Van Pandora, hét blond van Utrecht, tot de Dakhaas en een schitterend seizoenbier als de Bock 7. 

Maximus classics

Maximus pakket kopen?
Interesse in een Maximus cadeau? Bestel het dan online, veilig en snel! Daarnaast kun je ook altijd langskomen bij ons Winkeltje, te vinden in ons Proeflokaal.

SHARE
ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0