4.5/5
Beoordeling
VOLG ONS

Oogst van Utrecht: leve lokale producten

24 september is De Oogst van Utrecht in Leidsche Rijn terug voor de 2de editie en wij zijn erbij met onze bieren!

Leidsche Rijn viert op zondag 24 september een groot Oogstfeest op stadsboerderij Steede Hoge Woerd (11.00-17.00 uur). Bezoekers kunnen aan lange tafels aanschuiven en kennismaken met lokale voedselproducenten die ons mooie stadsdeel rijk is. En wij zijn erbij met een selectie van onze bieren!

Op het evenement zijn vele kraampjes aanwezig en je kunt er genieten van lokale producten en delicatessen variërend van fruit, kazen, worsten en vers bereide maaltijden tot lokale drankjes en biertjes. Met het Oogstfeest laat Leidsche Rijn zien dat het van oudsher niet alleen de groene stadstuin, maar ook de moestuin van Utrecht is. In deze tweede editie van de ‘Oogst van Utrecht in Leidsche Rijn’ bundelt de organisatie de krachten met het jaarlijkse oogstfeest van Utrecht Natuurlijk op haar stadsboerderijen.

Wij geven natuurlijk acte de presence, met een aantal van onze bijzondere, echte Utrechtse bieren! Hoe kan het ook anders, met onze brouwerij op een steenworp (letterlijk!) van dit evenement. Daarnaast werken we ook graag – als het even kan – met lokale ingrediënten voor onze bieren, Zo is onze Witlove gemaakt met lokale vloerbloesem uit het Voedselbos! Met recht een lokaal bier.

Wil je meer informatie over de Oogst van Utrecht? Check dan deze website.

SHARE
Winkelwagen 0